Biopolje je energetski prostor unutar naših tijela i oko njih, unutar i oko planeta, a također i prostor unutar univerzuma i oko njega. Biopolje je sve što postoji, što je postojalo i što će postojati.

"Sva tvar izvire i postoji samo snagom sile........Moramo pretpostaviti da iza te sile stoji svjestan i inteligentan Um. Taj Um je matrica ukupne materije."

Max Planck, 1994.

 

1. Osobno biopolje - energija koja pulsira iz fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog tijela svake osobe, a svako od njih zrači posebnom frekvencijom. Kada se kombinira frekvencija svakog tijela osoba zrači posebnu temeljnu notu karakterističnu samo za tu osobu (aura).

2. Društveno biopolje - energija zajednice koja se stvara svaki put kada dvoje ili više ljudi dijeli isti prostor. Ona sadrži pojedinačne frekvencije koje ujedinjene stvaraju zasebnu temeljnu notu zajednice (para, obitelji, prijatelja, poslovnog okruženja, itd.).

3. Globalno biopolje - sinteza svih biopolja na zemlji (biopolja minerala, biljaka, životinja i ljudi).

4. Kozmološko biopolje - rezonancija Sunčevog, galaktičkog i univerzalnog sustava. Dodaje se globalnom biopolju.

5. Dimenzionalno biopolje - virtualno polje iz kojeg je nastala religija i znanost višeg svjetla.

Sva su biopolja međusobno povezana i svatko posjeduje informaciju svakoga. Biopolje se prostorno i vremenski širi u beskonačnost i nije ničim nama poznatim ograničeno.

Kad u tijelu osobe postoji problem, potiskivanje u vidu neriješenih i neosviještenih osjećaja, napetost u tijelu povremeno raste i nastaju smetnje u biopolju.

 

Quantec sistem pročita bio polje, sakupi podatke o mogućim poremećajima koji su se već pojavili ili će se pojaviti, te u svrhu uspostavljanja ravnoteže šalje informacije iz svoje baze podataka.

 

"Čovjek je uistinu djelić Univerzalnog uma ili svjetske duše i kao njezin dio on je sudionik instikata i kvalitete te duše, dok se ona očituje kroz ljudsku obitelj."

A Treatise on Cosmic Fire - Alice A.Bailey

 

Čišćenje osobnog bio polja povisuje vašu svjesnost

Zamislite da ste okruženi koncentričnim kružnim slojevima, poput luka. Slojevi vrlo blizu vama sadrže tjelesne informacije, zatim slijede informacije o vašim misaonim obrascima, a još dalje su slojevi koji sadrže informacije o vašoj duši i o vašoj životnoj svrsi. Ti su slojevi nalik oktavama vaše svjesnosti. Na razini duše nema straha ili blokada – samo čista, suosjećajna dijamantna svjetlost. Ali u tjelesnom, emocionalnom i mentalnom sloju nalazimo tjelesne disfunkcije, utvrđene osjećaje i fiksne zamisli nastale zbog prošlih iskustava koja su vas zbunila i uplašila. Ti su zgrčeni obrasci nalik sjenama; to su nepomična mjesta na kojima ne doživljavate vlastitu istinu i ljubav. Na mjestima na kojima ste fragmentirani ili izbjegavate nešto, pronaći ćete rupe i procjepe, koji također djeluju kao blokade. Cilj nam je pokrenuti procese koji će nam omogućiti čišćenje svih tih slojeva i postići cjelovitost, bivati na razini duše.

 

"Vaša prošlost nije vaš potencijal. U svakom trenutku možete izabrati da oslobodite budućnost……U konačnici istinski znamo da je sloboda druga strana svakoga straha."

Marilyn Ferguson